ELÄMÄ SOLMUSSA? TERAPIA SELKIYTTÄÄ AJATUKSIASI

Tuntuuko, että elämässäsi on liian paljon hankalia tai epäselviä asioita meneillään? Ratkaisukeskeisessä terapiassa ajatuksesi selkiytyvät.

Elämä solmussa? Elämä tarjoaa kuoppia ja keitaita ihan meille jokaiselle. Joku sinnittelee hankalassa tilanteessa äärirajoilleen asti. Toinen haluaa muutosta, mutta tuntee olevansa umpikujassa. Kolmas väsyy työkuorman alle tai riitoihin ja masentuu. Neljäs tuntee olevansa vain yksinkertaisesti hukassa. Viides on totaalisen yksin.

Myös hyvät asiat saattavat käydä voimille tai herättää epävarmuutta. Uusi parisuhde, uusperheen perustaminen, vaativa työpaikka tai lapsen muutto omilleen saattavat olla yllättävänkin isoja muutoksia, jotka laittavat mielen ja tunteet myllerrykseen. Elämän kriisikohdissa, kuten erotessa, läheisen sairastuessa tai kuollessa, voi elämältä pudota hetkeksi pohja.

Elämä solmussa – apua nettiterapiasta tai vastaanotolta

Näissä hetkissä ei tarvitse jäädä yksin. Autan sinua kriiseissä ja elämän muutoskohdissa. Ratkaisukeskeinen ajattelu ja työskentely on paitsi maanläheistä myös myönteinen tapa kohdata vaikeita tilanteita, tapoja ja tunteita. Ratkaisukeskeisessä terapiassa katse on tähän päivään ja tulevaisuuteen.

Ratkaisukeskeinen ajattelutapa ja menetelmät myös vahvistavat sinua.

Terapiassa opit tuntemaan itsesi paremmin. Löydät uusia taitoja tai vuosien varrella elämän melskeeseen kadonneita kykyjäsi ja unelmiasi. Ennen kaikkea heräät tunnistamaan omat voimavarasi.

Keskustelujemme avulla autan sinua löytämään vaihtoehtoisia näkökulmia hankalilta tuntuviin tilanteisiin tai tunteisiin. Selkiytämme yhdessä, mitä toivot tai millaista muutosta tavoittelet elämääsi. Pohdimme yhdessä, mitä voit konkreettisesti tehdä, jotta tavoitteesi toteutuu. Ja mistä aloittaa muutos. Kannustan ja rohkaisen sinua matkallasi.

”Kun tarvitset apua elämän risteyskohdissa tai haluat pyhittää aikaa jonkun asian kehittämiseen, kannattaa puhua ammattilaiselle. Hämmentävää, miten vähäinen käyntimäärä (4) riitti muutoksen kristallisoitumiseen. Marjolla on ihana tapa olla läsnä, kuunnella ja kysyä. Ja sanoa myös omia näkökulmia ja ehdotuksia.” Nainen, 40

VARAA AIKA TÄSTÄ tai lähetä minulle sähköpostia marjo.vuorinen@terapeuttisi.fi.