VÄSYTTÄÄ? TERAPIASSA LÖYDÄT UUSIA VOIMIA

Kun voimat ovat vähissä, on aika tehdä korjausliike. Terapiassa kartoitamme, mikä sinua väsyttää ja etsimme keinot, joilla jaksamisesi ja voimavarasi vahvistuvat.

Ratkaisukeskeisessä terapiassa tutkimme yhdessä, mikä sinua elämässäsi väsyttää tai mitkä asiat sinua kuormittavat – olivat ne sitten isoja tai pieniä. Rauhoitamme tilanteen ja etenemme jaksamisesi mukaan. Askel kerrallaan. Käymme läpi, mitä elämältäsi toivot ja tavoittelet. Pohdimme, minkä asian tai tavan muuttamisella sinun olisi helpoin tai luontevin aloittaa. Kun yhtäkin kuormittavaa asiaa tai toimintatapaa muuttaa, muutos on alkanut. Muutos tapahtuu sinun omassa tahdissasi.

Ratkaisukeskeiset menetelmät ovat hyvin käytännönläheisiä. Tavat, joiden avulla lähdet kohti toivomaasi tulevaisuutta, löytyvät omasta elämänpiiristäsi. Autan sinua havaitsemaan ja löytämään ne. On tärkeää, että muutoksen askeleet ja päätökset ovat omannäköisiäsi sekä arvojesi mukaisia. Se lisää motivaatiotasi ja vie eteenpäin.

Terapiassa voit olla täysin auki. Terapeutille sinun ei tarvitse kaunistella, selitellä tai pidätellä sanomisiasi millään tavoin. Voit antaa palaa, jos siltä tuntuu. Kaikki tunteet ovat sallittuja. Kipeimmistäkin asioista voit puhua luottamuksellisesti.

Ratkaisukeskeisessä lyhytterapiassa jo muutama kerta voi auttaa sinua eteenpäin. Lämpimästi tervetuloa!

Terapian hinta

Vastaanottokerta tai nettiterapia (50 min.) maksaa 85 euroa (sisältäen alv:n).

Terapiapaketit

3 kertaa 240 euroa (sis. alv.). Laskutus yhdessä erässä ensimmäisen kerran jälkeen.
5 kertaa 400 euroa (sis. alv.). Laskutus yhdessä tai kahdessa erässä kuukauden välein.
10 kertaa 800 euroa (sis. alv.). Laskutus 1–4 erässä kuukauden välein.

Kertaterapia ja pariterapia 90 min. 130 euroa (sis. alv).

Hinnat ovat yksityiselle terapia-asiakkaalle. Yritysten tarpeisiin laadin mielelläni räätälöidyn tarjouksen. Otathan yhteyttä!

VARAA AIKA TÄSTÄ tai lähetä minulle sähköpostia marjo.vuorinen@terapeuttisi.fi.