VALMENNUS – SATSAUS ITSENSÄ KEHITTÄMISEEN

Haluatko kehittää itseäsi työssä tai muulla elämän saralla? Ratkaisukeskeiset menetelmät ovat hyvin toimivia itsensä kehittämisen välineitä. Jos kaipaat sparraajaa ja luottokuuntelijaa, valmennus on loistava satsaus elämään.

Vaivaako epämääräinen tyytymättömyys elämään? Tunnetko olevasi ajatustesi kanssa yksin? Oletko kyllästynyt omiin toimintatapoihisi tai työhösi ja kaipaat uutta suuntaa? Suunnitteletko uralla etenemistä tai alanvaihtoa? Ratkaisukeskeinen valmennus avaa uusia väyliä ajattelutapoihisi.

Opit myös tuntemaan itsesi ja kykysi paremmin. Vahvistut. Tapaamisissamme keskitymme siihen, mitä tulevaisuudeltasi toivot tai millaista muutosta tavoittelet. Sparraan sinua löytämään ratkaisuja, jotka vievät kohti tavoitettasi. Saat myös vaihtoehtoisia näkökulmia pulmallisilta tuntuviin tilanteisiin tai tunteisiin.

Ratkaisukeskeinen valmennus toimii hienosti myös ennakoivana itsensä huoltamisena, omaan hyvinvointiin satsaamisena.

Ratkaisukeskeinen valmennus esimiehille ja johdolle

Ratkaisukeskeisyys on menestyksellinen lähestymistapa johtamisessa ja esimiestyössä. Se soveltuu loistavasti työelämän pulmien ratkaisemiseen, työelämän kehittämiseen, työyhteisön ilmapiirin ja yhteistyön parantamiseen, tavoitteiden kirkastamiseen sekä työssä jaksamiseen. Ratkaisukeskeisiä menetelmiä käytetään yhä enemmän työyhteisöjen kouluttamisessa ja kehittämisessä.

Teen ratkaisukeskeistä yksilövalmennusta niin johdolle kuin esimiehille. Sparraan työpaikan muutosprosesseissa sekä työhyvinvoinnista huolehtimisessa. Ohjaan myös työntekijöitä oman työroolinsa ja -hyvinvointinsa kehittämisessä sekä työkyvyn ylläpitämisessä.

Ratkaisukeskeiset menetelmät ovat konkreettisia ja tulevaisuuteen suuntaavia.

Ratkaisukeskeisten menetelmien avulla pystyt esimiehenä vahvistamaan lyhyessäkin ajassa omia voimavarojasi ja löytämään uusia näkökulmia vaativiin tilanteisiin ja omaan johtamiseesi.

Vahvista työyhteisön keskustelu- ja työkulttuuria

Ratkaisukeskeisillä menetelmillä pystytään myös parantamaan ja kehittämään napakassakin aikataulussa työyhteisön keskustelu- ja työkulttuuria sekä vahvistamaan kunkin motivaatiota ja taitoja. Oma, vuosien esimieskokemukseni tuo vankan kokemuspohjan mentoroida, valmentaa ja työnohjata työelämän vaativissa kysymyksissä ja muutosprosesseissa. Olen Reteaming Coach ja STOryn sertifioitu työnohjaaja.

Pyydä tarjous viiden tai kymmenen kerran valmennuspaketista: marjo.vuorinen@betterdays.fi.