LYHYTTERAPEUTTI MARJO VUORINEN – TÄLLAISEN TERAPEUTIN LUOKSE TULET

Lyhytterapeutti ja valmentaja, työnohjaaja sekä ammattikirjoittaja. Johtaja ja esihenkilö vuosien ajan. Elämää nähnyt ratkaisu- ja voimavarakeskeinen ammattilainen, joka tarjoaa moniarvoista ja luottamuksellista keskusteluapua elämän solmukohdissa – töissä ja kotona.

Olen ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja valmentaja, joka haluaa auttaa sinua niin päätöksissäsi, elämänmuutoksissasi kuin elämän ongelmissakin. Olen rinnalla kulkija, joka auttaa sinua löytämään omat voimavarasi ja keinot voida paremmin. Vastaanottoni sijaitsee Helsingin Kalasatamassa. Voimme tavata myös etänä, joten paikkakunta ei ole mikään rajoite. 

Taustaltani olen ammattikirjoittaja ja humanisti, koulutukseltani filosofian maisteri. Olen opiskellut myös yhteiskuntatieteitä, aikuiskasvatusta, taideaineita, puheviestintää, sosiologiaa, sosiaaliantropologiaa, filosofiaa ja sosiaalipolitiikkaa – tutkinut ihmisyyden ydintä eri vinkkeleistä.

Pidin lämpimistä, kiireettömistä keskusteluista. Marjolla on ihana tapa olla läsnä, kuunnella ja kysyä.” Naisasiakas, 40

Olen kouluttanut ja kirjoittanut. Ollut median moniottelija uutistoimittajasta päätoimittajaksi – ja kohdannut koko ihmiselon kirjon. Yhtä lailla kuullut niin asunnottomien murheet kuin ministerin mietteet. Kirjoitan edelleen mediaan mielen hyvinvointiin ja työelämään liittyviä artikkeleja sekä henkilöhaastatteluja. Kuulun myös Lyhytterapeuttiyhdistyksen hallitukseen.

Olen myös ilokseni saanut olla vuosien varrella kiinnostavissa esihenkilöhommissa, työskennellä monenlaisissa työyhteisöissä ja toimia eri alojen ihmisten kanssa. Lisäksi minulla on johtamisen erikoisammattitutkinto sekä kosolti elämänkokemusta.

Lyhytterapeutti, jolla on monipuolinen työ- ja elämänkokemus

Lappilaiset juureni ja eri puolilla Suomea asutut vuodet puolestaan ovat rikastaneet ymmärrystäni ihmisten arjesta ja unelmista sekä luonnon voimasta. Samaa voimaa saan musiikista. 

Niin terapia- ja valmennustyössäni kuin aiemmissa hommissani on yhteinen nimittäjä. Sama pohjavire, joka on elänyt vahvasti läpi työkimarani. Olen aina halunnut kuulla ja ymmärtää ihmistä, elämää ja maailmaa. Pohtia vaihtoehtoja ja valintoja. Kehittää asioita parempaan suuntaan ja tarttua vaikeisiinkin ongelmiin. Antaa tukea, silloin kun sitä tarvitaan. Tehdä maailmasta ja ihmiselosta edes piirun verran parempi.

Marjon kiinnostus, keskittyminen ja laaja ymmärrys elämästä, parisuhteesta ja voimavarojen hyödyntämisestä antoi minulle paljon. Hän luottaa, että asiakkaalla on itsellä voimaa – ja lopulta minäkin sen uskoin.”
Naisasiakas, 42

Koulutan itseäni jatkuvasti, seuraan alan kehitystä ja noudatan alan eettisiä ohjeita. Olen Reteaming-valmentaja. Lyhytterapeutiksi olen valmistunut Helsingin Psykoterapiainstituutista. Tällä hetkellä syvennän työnohjaustaitojani HPI:n ratkaisukeskeisessä työnohjaajakoulutuksessa, josta valmistuttuani olen STOryn (Suomen työnohjaajat ry) sertifioima työnohjaaja.

Kun tarvitset luottamuksellista keskusteluapua, ratkaisua ongelmiisi tai uutta näkymää elämääsi, tervetuloa vastaanotolleni.  Palvelupalettiini kuuluu myös johdon ja esimiesten valmennus ja työnohjaus. Lämpimästi tervetuloa!

Marjo antoi voimaannuttavia suuntaviivoja toimia ongelmissani. Luotin häneen täysin, olimmehan heti ensi tapaamisesta lähtien samalla aaltopituudella.”
Miesasiakas, 48

Lue lisää ratkaisukeskeisestä terapiasta tästä.

VARAA AIKA TÄSTÄ tai lähetä minulle sähköpostia marjo.vuorinen@terapeuttisi.fi.