LYHYTTERAPEUTTI MARJO VUORINEN – TÄLLAISEN TERAPEUTIN LUOKSE TULET

Lyhytterapeutti ja valmentaja, työnohjaaja sekä ammattikirjoittaja. Johtaja ja esihenkilö vuosien ajan. Ratkaisu- ja voimavarakeskeinen ammattilainen, joka tarjoaa moniarvoista ja luottamuksellista keskusteluapua elämän solmukohdissa – töissä ja kotona. Helsingin Munkkiniemessä sijaitsevan Better Daysin perustaja.

Olen ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja valmentaja, joka sparraa sinua niin päätöksissäsi, elämänmuutoksissasi kuin elämän ongelmissakin. Otan vastaan Helsingin Munkkiniemessä, Munkkiniemen puistotie 2:ssa. Voimme tavata myös etänä, joten paikkakunta ei ole mikään rajoite. 

Koulutukseltani olen filosofian maisteri Tampereen yliopistosta. Olen jo tuolloin opiskellut ihmisyyden ydintä eri perspektiiveistä ja tieteenalojen kautta: mm. humanististen tieteiden, eri yhteiskuntatieteiden, aikuiskasvatuksen ja taideaineiden näkövinkkelistä. 

Pidin lämpimistä, kiireettömistä keskusteluista. Marjolla on ihana tapa olla läsnä, kuunnella ja kysyä.” Naisasiakas, 40

Ilokseni olen saanut olla vuosien varrella kiinnostavissa esihenkilöhommissa, työskennellä monenlaisissa työyhteisöissä ja toimia eri alojen ihmisten kanssa. Lisäksi minulla on johtamisen erikoisammattitutkinto sekä kosolti elämänkokemusta.

Olen kouluttanut ja kirjoittanut. Ollut median moniottelija uutistoimittajasta päätoimittajaksi – ja kohdannut koko ihmiselon kirjon. Yhtä lailla kuullut niin asunnottomien murheet kuin ministerin mietteet. Kirjoitan edelleen maan suurimpiin aikakauslehtiin.

Marjo antoi voimaannuttavia suuntaviivoja toimia ongelmissani. Luotin häneen täysin, olimmehan heti ensi tapaamisesta lähtien samalla aaltopituudella.”
Miesasiakas, 48

Lappilaiset juureni ja eri puolilla Suomea asutut vuodet puolestaan ovat rikastaneet ymmärrystäni ihmisten arjesta ja unelmista sekä luonnon voimasta. Ilman musiikkia en voisi elää.

Niin terapia- ja valmennustyössäni kuin aiemmissa hommissani on yhteinen nimittäjä. Olen aina halunnut kuulla ja ymmärtää ihmistä, elämää ja maailmaa. Pohtia vaihtoehtoja ja valintoja. Kehittää asioita parempaan suuntaan ja tarttua vaikeisiinkin ongelmiin. Antaa tukea, silloin kun sitä tarvitaan. Tehdä maailmasta ja ihmiselosta edes piirun verran parempi.

Marjon kiinnostus, keskittyminen ja laaja ymmärrys elämästä, parisuhteesta ja voimavarojen hyödyntämisestä antoi minulle paljon. Hän luottaa, että asiakkaalla on itsellä voimaa – ja lopulta minäkin sen uskoin.”
Naisasiakas, 42

Koulutan itseäni jatkuvasti, seuraan alan kehitystä ja noudatan alan eettisiä ohjeita. Lyhytterapeutiksi olen valmistunut Helsingin Psykoterapiainstituutista. Olen myös Reteaming-valmentaja ja STOryn (Suomen työnohjaajat ry) sertifioima työnohjaaja sekä yksi työnohjaajakollektiivin More Than Workin perustajista.

Palvelupalettiini kuuluu myös johdon ja esimiesten valmennus ja työnohjaus. Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni!  

Lue lisää ratkaisukeskeisestä terapiasta tästä.

YRITYSASIAKAS TAI PARITERAPIAAN TULIJA, VARAA AIKA TÄSTÄ tai lähetä minulle sähköpostia marjo.vuorinen@betterdays.fi.