RATKAISUKESKEISESSÄ LYHYTTERAPIASSA KATSE ON TULEVAISUUTEEN

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on voimavarakeskeinen psykoterapeuttinen lähestymistapa, jossa terapeutilla on sparraava rooli. Pohdimme yhdessä, millä tavalla haluat elämäsi laadun parantuvan ­– oli kyseessä sitten työelämän tai siviilielämän murheet, elämänkriisi, masentunut mieli tai paino-ongelmat. 

Ratkaisukeskeisessä lyhytterapiassa katsomme tulevaisuuteen. Miten sinä toivot asioiden olevan tulevaisuudessa, jotta sinä voit hyvin ja nautit elämästä? Ratkaisukeskeinen lyhytterapia antaa sinulle myös menetelmiä, jotka voimistavat sinua ja auttavat sinua löytämään kykysi ja vahvuutesi. Opastan sinua näkemään ja hyödyntämään näitä voimavarojasi ja taitojasi, joilla elät vaikeiden vaiheiden läpi.

Käytännönläheinen terapia

Tämä terapiamuoto on myös hyvin käytännönläheinen. Löydämme yhdessä sinulle sopivat ja sinua motivoivat toimintatavat, jotta saavutat haluamasi muutoksen elämääsi. Ratkaisukeskeisessä lyhytterapiassa muutamakin kerta voi riittää sinulle sopivan ratkaisun löytämiseen.

Ratkaisukeskeinen terapia selkeyttää ajatuksiasi ja auttaa eteenpäin päätöksenteossasi. Löydät vaihtoehtoisia näkökulmia pulmallisilta tuntuviin tilanteisiin tai tunteisiin.

Terapiaa kannattaa myös hyödyntää hyvinvoinnin ja itsensä kehittämisen keinona, itsensä huoltona. Ratkaisukeskeiset menetelmät ovat myös loistavia itsensä kehittämisen välineitä. Terapiatapaamiset ovat täysin luottamuksellisia.

Et tarvitse lääkärin lähetettä, vaan voit olla suoraan yhteydessä minuun. Tieto käynnistäsi jää ainoastaan minun arkistooni. Pääset pikaisessakin aikataulussa terapiavastaanotolle. Terapia-aikoja on myös iltaisin ja sopimuksesta viikonloppuisin. Terapiakäynnin (50 min.) hinta on korona-ajan alennuksella 79 euroa (sis. alv:n). Korona-ajan rajoitusten voimassa olleessa tapaamiset tapahtuvat puhelin- tai videoyhteydellä.

Suosittelen ilman muuta tätä terapiamuotoa sen selkeyden ja nopeiden tulosten ansiosta. Itse hyödyin jo heti ensimmäisestä istunnosta.” Naisasiakas, 55

VARAA AIKA TÄSTÄ tai lähetä minulle sähköpostia marjo.vuorinen@terapeuttisi.fi.