MATALAN KYNNYKSEN TERAPIAA – ET TARVITSE LÄHETETTÄ

Milloin terapiaan kannattaa tulla?

Onko ongelmia kasautunut elämääsi liikaa? Kun ongelmasi tuntuu liian raskaalta tai ylivoimaiselta, olet ongelmasi kanssa yksin tai voimasi ovat vähissä töissä tai kotona, kannattaa harkita terapiaa. Myös muutostilanteet elämässä, kuten ero, läheisen kuolema, uusi parisuhde, uusperheen perustaminen, lapsen lähtö kotoa ja omien vanhempien vanheneminen ovat sellaisia kohtia elämässä, jolloin ulkopuolinen keskusteluapu auttaa. Et tarvitse lääkärin lähetettä tullaksesi vastaanotolleni.

Ratkaisukeskeisessä terapiassa katsomme tulevaisuuteen. Autan sinua muutoksessa. Löydät omia voimavarojasi ja kykyjäsi, joilla elät vaikeiden vaiheiden läpi. Terapiaa kannattaa myös hyödyntää hyvinvoinnin ja itsensä kehittämisen keinona, itsensä huoltona. Ratkaisukeskeiset menetelmät ovat myös loistavia itsensä kehittämisen välineitä.

Miten ratkaisukeskeinen terapia auttaa minua?

Ratkaisukeskeisen lyhytterapian menetelmät vahvistavat sinua, selkeyttävät ajatuksiasi, auttavat eteenpäin päätöksenteossasi ja vaihtoehtoisten näkökulmien löytämisessä pulmallisilta tuntuviin tilanteisiin tai tunteisiin.

Etsimme yhdessä konkreettisia ja sinulle sopivia tapoja ratkaista ongelmallinen elämäntilanteesi.

Ratkaisukeskeisessä lyhytterapiassa autan sinua löytämään ja hyödyntämään omia voimavarojasi. Työskentelyssä katseemme suuntautuu tulevaisuuteen ja sen mahdollisuuksiin ja tavoitteisiin. Yhdessä etsimme keinoja, joiden avulla hyvä, omannäköisesi elämä rakentuu – askel askeleelta.

Mitä terapiassa puhutaan?

Terapiassa saat puhua kaikesta, mitä mielessä on. Isoista tai pienistä asioista. Asioista, joita et ole uskaltanut sanoa ehkä koskaan ääneen. Salaisuuksista, peloista, epävarmuuksista.

Voit olla täysin auki ja rehellinen. Terapeutille sinun ei tarvitse kaunistella, selitellä tai pidätellä sanomisiasi millään tavoin. Voit antaa palaa, jos siltä tuntuu. Kaikki tunteet ovat sallittuja. Välillä terapiaistunnoissa myös nauretaan ja huumori lentää – elämässä on eri värejä vaikeuksienkin keskellä. Ja hymyyn on aihetta, kun asiat etenevät ja muutosta tapahtuu.

Ratkaisukeskeinen terapia on ihmisen omiin voimavaroihin luottavaa ja yhdessä eteenpäin vievää keskusteluapua. Terapeutilla on sparraava rooli. Terapiassa tulet kuulluksi.

Tapaamisemme ovat täysin luottamuksellisia ja tieto niistä jää kaikki tietoturvan säännöt täyttäen ainoastaan minun arkistoihini.

Kuinka kauan minun pitää käydä terapiassa?

Ratkaisukeskeisessä lyhytterapiassa tuloksia tulee nopeastikin. Joskus voi riittää muutama tapaamiskerta, joskus terapian kesto voi olla kuukausia tai vuosikin. Useimmiten kertoja on 5–15:een. Työskentelen kanssasi niin lyhyeen – tai pitkään – kuin tarvetta on. Tavoitteena on helpottaa ja selkeyttää tilannettasi niin, että keinoja ja vahvuuksia löytyy jo ensimmäisestä tapaamisesta lähtien ja muutos käynnistyy ja etenee hyvässä tahdissa.

Paljon terapia maksaa?

Ratkaisukeskeisessä lyhytterapiassa tilanteesi voi helpottua jo muutaman tapaamiskerran aikana.

Työskentely on hyvin käytännönläheistä ja katse suuntautuu (parempaan) tulevaisuuteen. Autan sinua löytämään omat taitosi ja voimavarasi sekä käyttämään niitä. Tuen sinua toivomasi ratkaisun tai suunnan etsimisessä ja autan rakentamaan siitä totta.

Yksi tapaamiskerta kestää 50 minuuttia.

Osallistun hinnoittelussa nyt koronatalkoisiin. Vastaanottokerta (50 min.) maksaa 79 euroa (sisältäen alv:n).

Terapiapakettiin sisältyy 5 prosentin alennus.
3 kertaa 225 euroa (sis. alv.). Laskutus yhdessä erässä.
5 kertaa 375 euroa (sis. alv.). Laskutus yhdessä tai kahdessa erässä kuukauden välein.
10 kertaa 750 euroa (sis. alv.). Laskutus 1–4 erässä kuukauden välein.

Kertaterapia 90 min. 115 euroa (sis. alv).

Hinnat ovat yksityiselle terapia-asiakkaalle. Yritysten tarpeisiin laadin mielelläni räätälöidyn tarjouksen. Otathan yhteyttä!

Mikä on hyvä tiheys terapiakäynneille?

Sovimme tapaamistiheyden tarpeesi ja toiveidesi mukaan. Alkuun esimerkiksi kerran viikossa on hyvä rytmi.

Kuinka nopeasti saan ajan?

Pääset pikaisessakin aikataulussa terapiavastaanotolle. Et tarvitse lääkärin lähetettä, vaan voit olla suoraan yhteydessä minuun.

        Terapia-aikoja on myös iltaisin ja tarvittaessa viikonloppuisin. Myös kotikäynnit ovat mahdollisia.

Mihin rekisteriin tietoni menevät?

Tiedot säilyvät sinun ja minun välisinä eli täysin luottamuksellisina. Säilytän tietosi sääntöjen mukaisesti ja turvallisesti arkistossani.

Saanko Kela-korvausta terapiasta?

Meillä asiakas maksaa itse kulut.

Voinko maksaa terapia- tai mentorointipaketin useammassa erässä?

Voit. Yksittäiset käynnit maksetaan kerralla. Hinnoittelussa osallistun nyt koronatalkoisiin.

1 kerta 79 e (sis. alv.)

3 kerran terapia-/mentorointipaketti 225 euroa (sis. alv.). Laskutus yhdessä erässä ensimmäisen käyntikerran jälkeen.

5 kerran terapia-/mentorointipaketti 375 euroa (sis. alv.). Laskutus yhdessä tai kahdessa erässä.

10 kerran terapia-/mentorointipaketti 750 euroa (sis. alv.). Laskutus 1–3 erässä.

Kertaterapia 90 min. 115 euroa (sis. alv).

Hinnat ovat yksityiselle terapia-asiakkaalle.

Yritysten tarpeisiin laadin mielelläni räätälöidyn tarjouksen. Otathan yhteyttä!

Mitä jos en pääsekään tulemaan sovittuun terapiatapaamiseen?

Muistathan perua varatun ajan vähintään 24 tuntia etukäteen, kiitos. Muuten käynnistä veloitetaan normaali käyntimaksu.

VARAA AIKA TÄSTÄ.

Voit myös ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse: marjo.vuorinen@terapeuttisi.fi tai soittaa numeroon 0400 184 956. Sovimme tapaamisen ja käymme tilannettasi luottamuksellisesti läpi. Lämpimästi tervetuloa.