RATKAISUKESKEINEN LYHYTTERAPIA ELÄMÄN PULMAKOHTIIN

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on matalan kynnyksen keskusteluapua ihan tavallisille ihmisille. Luottamuksellista mielenhuoltoa ja hyvinvoinnin tukemista ammattilaisen kanssa elämän solmukohdissa.

Lyhytterapia on nimensä mukaan lyhyttä: käyntikertoja on yleensä 1–20 kertaa. Muutamakin kerta voi riittää.

Ratkaisukeskeisessä lyhytterapiassa keskitymme nykytilanteeseen ja tulevaisuuteen. Miten sinä toivot asioiden olevan, jotta voit hyvin ja nautit elämästä? Mitä haluat itsessäsi kehittää?

Käytännönläheinen lyhytterapia

Keskustelemme ja teemme harjoituksia, jotka voimistavat sinua ja auttavat sinua löytämään kykysi ja vahvuutesi. Löydämme yhdessä sinulle sopivat ja sinua motivoivat toimintatavat, jotta saavutat haluamasi muutoksen elämääsi.

Ratkaisukeskeinen terapia selkeyttää ajatuksiasi ja auttaa eteenpäin päätöksenteossasi. Löydät vaihtoehtoisia näkökulmia pulmallisilta tuntuviin tilanteisiin tai tunteisiin.

Terapiatapaamiset ovat täysin luottamuksellisia. Et tarvitse lääkärin lähetettä, vaan voit varata ajan suoraan tästä.

Lyhytterapeutilla käyntiäsi ei kirjata Kanta-järjestelmään. Tiedot käynnistä jäävät ainoastaan minun arkistooni. Nimen, puhelinnumeron ja sähköpostin kerään laskutusta varten.

Nopeasti aikoja lyhytterapiaan

Pääset pikaisessakin aikataulussa terapiavastaanotolle. Terapia-aikoja on myös sopimuksesta iltaisin.
50 minuutin terapiakäynnin hinta on 115 euroa (sis. 24 % alv.).

HUOM!

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia ei ole psykoterapiaa, vaan ammatillista, matalan kynnyksen voimavarakeskeistä keskusteluapua. Tarvittaessa ohjaan sinut eteenpäin terveydenhuollon asiakkaaksi, jos lyhytterapeuttinen työote ei ole riittävä.

Lyhytterapia ei ole Kela-korvattavaa. Lyhytkestoisuutensa ansiosta se on kuitenkin todettu asiakkaalle kustannustehokkaaksi terapiamuodoksi.

Yritysten tarpeisiin laadin mielelläni räätälöidyn tarjouksen. Otathan yhteyttä!

VARAA AIKA TÄSTÄ tai lähetä minulle sähköpostia marjo.vuorinen@terapeuttisi.fi.