HUONO ITSETUNTO ONGELMANA?

Vaivaako sinua huono itsetunto? Tunnetko häpeää tai mitättömyyttä ja vertailet itseäsi toisiin? Ratkaisukeskeinen terapia vahvistaa ihmisen omia voimavaroja ja kykyjä. Autan sinua muutoksessa kohti hyvää itsetuntoa ja itsetuntemusta.

Huono itsetunto on taakka, joka vie energiaa. Siksi sen korjaamiseksi kannattaa tehdä töitä. Jokaisessa meissä on kykyjä, taitoja ja ominaisuuksia, joiden avulla muutos parempaan on mahdollinen. Joskus näitä kykyjä tai luonteenpiirteitä ei itse näe, ymmärrä tai arvosta – tai ne ovat unohtuneet. Kun itsetuntemus paranee, myös itsetunto paranee. Hyvä itsetunto on kaikille mahdollinen.

”Terapian tärkein oppi oli tajuta omat vahvuuteni – että niitä onkin paljon enemmän kuin olen tullut ajatelleeksi. Kysymykset, joita Marjo esitti, avasivat ajatuksiani. Kiireisessä elämässä oli moni taito oli minulta jo unohtunut. Vastauksia miettiessäni tuli todella käytyä eri elämänsessiota ja onnistumisia läpi.” Asiakas, 55

Ratkaisukeskeistä terapiaa kutsutaan myös voimavarakeskeiseksi terapiaksi. Tapaamisissa tutkimme käsitystäsi mm. luonteenpiirteistäsi. Mitä ajattelet itsestäsi nyt ja millainen tilanne on sitten, kun olet itseesi tyytyväinen? Löydämme sinulle hyödylliset kykysi ja taitosi sekä vahvistamme myönteisiä ominaisuuksiasi. Niiden avulla alat työskennellä kohti tavoitettasi. Listaamme tavoitteesi itsetunnon suhteen: mitä hyvä itsetunto sinulle tarkoittaa? Mitä kaikkea se pitää sisällään? Mitkä ovat arvosi?

Huono itsetunto? Löydä omat taitosi ja voimavarasi!

Kartoitamme, mitä sinulla on jo nyt ja miten voit hyödyntää voimavarojasi tavoitteesi saavuttaaksesi. Ja jotta muutos todella käynnistyy, pohdimme mikä on konkreettinen ja toteutettavissa oleva ensimmäinen askel kohti toivomaasi hyvää itsetuntoa. Ja mitkä ovat sitä seuraavat stepit, joilla pääset eteenpäin.

Ratkaisukeskeisessä lyhytterapiassa jo muutama kerta voi auttaa sinua eteenpäin. Olet lämpimästi tervetuloa!

Terapian hinta

Vastaanottokerta tai nettiterapia (50 min.) maksaa 115 euroa (sisältäen 24 %. alv:n).

Terapiapaketit

Terapiapaketit yksityisille 50 min/kerta.
3 kertaa 345 euroa (sis. 24 % alv.) Laskutus yhdessä erässä ensimmäisen kerran jälkeen.
5 kertaa 575 euroa (sis. 24 % alv.) Laskutus yhdessä tai kahdessa erässä kuukauden välein.
7 kertaa 805 euroa (sis. 24 % alv.)  Laskutus 1–3 erässä kuukauden välein.

Kertaterapia ja pariterapia 90 min. 150 euroa (sis. 24 % alv).

Hinnat ovat yksityiselle terapia-asiakkaalle. Yritysten tarpeisiin laadin mielelläni räätälöidyn tarjouksen. Otathan yhteyttä!

VARAA AIKA TÄSTÄ tai lähetä minulle sähköpostia marjo.vuorinen@terapeuttisi.fi.