HYVÄSTIT HUONOLLE ITSETUNNOLLE!

Onko huono itsetunto murheesi? Tunnetko häpeää tai mitättömyyttä ja vertailet itseäsi toisiin? Ratkaisukeskeinen terapia vahvistaa ihmisen omia voimavaroja ja kykyjä. Autan sinua muutoksessa kohti hyvää itsetuntoa ja itsetuntemusta.

Huono itsetunto on taakka, joka vie energiaa. Siksi sen korjaamiseksi kannattaa tehdä töitä. Jokaisessa meissä on kykyjä, taitoja ja ominaisuuksia, joiden avulla muutos parempaan on mahdollinen. Joskus näitä kykyjä ei itse näe, ymmärrä tai arvosta – tai ne ovat unohtuneet. Kun itsetuntemus paranee, myös itsetunto paranee. Hyvä itsetunto on kaikille mahdollinen.

”Terapian tärkein oppi oli tajuta omat vahvuuteni – että niitä onkin paljon enemmän kuin olen tullut ajatelleeksi. Kysymykset, joita Marjo esitti, avasivat ajatuksiani. Kiireisessä elämässä oli moni taito oli minulta jo unohtunut. Vastauksia miettiessäni tuli todella käytyä eri elämänsessiota ja onnistumisia läpi.” Asiakas, 55

Ratkaisukeskeistä terapiaa kutsutaan myös voimavarakeskeiseksi terapiaksi. Tapaamisissa löydämme hyödylliset kykysi ja taitosi sekä vahvistamme myönteisiä ominaisuuksiasi. Niiden avulla alat työskennellä kohti tavoitettasi. Listaamme tavoitteesi itsetunnon suhteen: mitä hyvä itsetunto sinulle tarkoittaa? Mitä kaikkea se pitää sisällään?

Kartoitamme, mitä osaat jo nyt ja miten voit hyödyntää voimavarojasi tavoitteesi saavuttaaksesi. Ja jotta muutos todella käynnistyy, pohdimme mikä on konkreettinen ja toteutettavissa oleva ensimmäinen askel kohti toivomaasi hyvää itsetuntoa. Ja mitkä ovat sitä seuraavat stepit, joilla pääset eteenpäin.

VARAA AIKA TÄSTÄ tai lähetä minulle sähköpostia marjo.vuorinen@terapeuttisi.fi.