TYÖELÄMÄ TÖKKII?

Käykö työelämä voimille ja tunnet itsesi riittämättömäksi? Ahdistaako töihin meno tai jatkuva kiire? Onko motivaatio työhön hiipunut? Terapian avulla löydämme yhdessä sinulle sopivat keinot, jotta jaksat ja voit hyvin.

Työelämä on parhaimmillaan ilon, saavutusten ja onnistumisen tunteiden tuoja. Se luo merkityksellisyyttä elämään ja tuo arkeen joukon hyviä tyyppejä. Pahimmillaan työ voi olla painajainen – oli syynä kiire, liikaa töitä, huono työilmapiiri tai omien voimien väheneminen.

On hyvä muistaa, että työelämä ei ole mikään erillinen saareke, vaan työssä jaksamiseen ja motivaatioon vaikuttaa moni asia. Kotiasiat – ongelmat parisuhteessa tai lasten kanssa – saattavat painaa ja viedä voimia. Määrittelemätön huono olo, yksinäisyys ja itsetunto-ongelmat raskauttavat arkea.

Autan sinua selvittämään ajatuksiasi työhön liittyvien ongelmien suhteen.

Millaiseksi toivot tilanteen muuttuvan? Mitä muutos vaatii? Mistä voisit muutoksen aloittaa? Mitkä kykysi ja luonteenpiirteesi auttavat sinua muutoksessa? Kuka tai ketkä voisivat tukea sinua?

Pohdimme myös yhdessä käytännön keinoja, joilla lähdet etenemään askel askeleelta kohti toivomaasi muutosta.

Oletko kiinnostunut coachingista tai työnohjauksesta?

Tunnetaanko työpaikallasi mahdollisuus työnohjaukseen tai coachingiin? Tällöin tilaajana ja maksajana toimii työnantaja. Teen coachingia ja työnohjausta niin yksityisille kuin yrityksille Better Days Oy -yritykseni kautta. Lue lisää tästä

VARAA AIKA TÄSTÄ tai lähetä minulle sähköpostia marjo.vuorinen@terapeuttisi.fi.