TÄLLAISEN TERAPEUTIN LUOKSE TULET

Muutama vuosi sitten päätin ryhtyä toteuttamaan työelämään liittyvää unelmaani. Opiskelin ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi. Opiskelu inspiroi, tuuletti ajatuksiani ja heitti ne uusille urille. Päätin yhdistää uuden ja vanhan osaamiseni. Syntyi Terapeuttisi.fi-vastaanotto ja -sivusto sekä yhtiöni Better Days Oy. Terapiaa, mentorointia ja tarinaa.

Ennen terapeutiksi valmistumistani ehdin työskennellä parikymmentä vuotta mediassa. Koulutukseltani olen filosofian maisteri.

Sama pohjavire elää vahvana terapiatyössäni kuin aiemmissa töissäni: olen aina halunnut kuulla ja ymmärtää ihmistä, elämää ja maailmaa. Pohtia valintoja, omia ja muiden – niin isoissa kuin pienissä asioissa. Jokainen tekee päätöksensä itse, mutta elämässä on aikoja, jolloin ulkopuolisen apu on tarpeen tai tärkeää. Terapeuttina haluan auttaa sinua niin päätöksissäsi, elämänmuutoksissasi kuin elämän ongelmissakin. Olen rinnalla kulkija, joka auttaa sinua löytämään omat voimavarasi ja keinot voida hyvin.

Olen vuosien varrella työskennellyt monenlaisissa työyhteisöissä ja tutustunut laajalti eri alojen ihmisiin. Se on ollut suuri ilo ja tukee myös terapiatyötäni. Ihmisten haasteet omilla aloillaan ja heidän moninaiset maailmankuvansa sekä viitekehyksensä ovat opettaneet paljon ja ennen kaikkea avanneet uusia näkökulmia.

Olen ollut vuosia esimiehenä, muun muassa päätoimittajana ja toimituspäällikkönä. Minulla on johtamistaidon erikoistutkinto takataskussa – sekä kosolti elämänkokemusta. Palvelupalettiini kuuluukin johdon ja esimiesten mentorointi, johon ratkaisukeskeiset menetelmät ovat omiaan.

Lappilaiset juureni ja eri puolilla Suomea asutut vuodet puolestaan ovat rikastaneet ymmärrystäni ihmisten arjesta ja unelmista sekä luonnon voimasta.

Millainenko olen terapeuttina? Otan esittelyyn asiakkaani kommentin apuun. Hän luonnehti minua terapeuttina näin:

Marjon kiinnostus, keskittyminen ja laaja ymmärrys elämästä, parisuhteesta ja voimavarojen hyödyntämisestä antoi minulle paljon. Hän luottaa, että asiakkaalla on itsellä voimaa – ja lopulta minäkin sen uskoin.

Kun tarvitset luottamuksellista keskusteluapua, ratkaisua ongelmiisi tai uutta näkymää elämääsi, tervetuloa vastaanotolleni. Ensimmäinen eli tutustumiskerta on maksuton eikä sido sinua mihinkään. Tutkimustenkin mukaan onnistuneen terapian kannalta on tärkeää, että terapeutilla ja asiakkaalla synkkaa hyvin. Lue lisää ratkaisukeskeisestä terapiasta tästä.

Lämpimästi tervetuloa!

Marjo

VARAA AIKA TÄSTÄ tai lähetä minulle sähköpostia marjo.vuorinen@terapeuttisi.fi.